Partenaires.

Daio Limited

De Daio Wasabi Farm is een van de grootste en beste wasabiboerderijen. Eenmaal Opgericht in 1915, werd de Daio Wasabi Farm al snel een favoriet onder de Japanse toeristen vanwege de pittoreske schoonheid.

Lire plus

DMM.com

Sinds de oprichting in 1998 heeft DMM.com meer dan 40 bedrijven opgericht in branches als online streamin, games, effecten, Engelse lessen, animatie, programmeerschool, 3D-printen, energie, voetbal, online media, enz. In de toekomst zal DMM.

Lire plus

Maruhan

Nishitan Clinic

Nishitan Clinic is een Japans toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van PCR-testen over heel Japan, om bij te dragen in de huidige pandemie.

Aoki

AOKI Holdings Inc is een houdstermaatschappij waarvan de hoofdactiviteit bestaat in de planning en verkoop van heren- en dameskleding. Hun belangrijkste merk is "AOKI", de op één na grootste grootdistributeur van herenkleding in de herenkledingindustrie in Japan.

AsahiKASEI

De missie van Asahi Kasei is het bieden van nieuwe waarde aan de samenleving en het oplossen van sociale problemen door "leven in gezondheid en comfort" en "harmonie met de natuurlijke omgeving" mogelijk te maken.

Lire plus

Beams Sports

BEAMS is een lifestyle retailer en een gemeenschap van multiculturele werknemers die al meer dan 40 jaar de fashion scène in Tokio leidt. Het prestigieuze BEAMS is opgericht in 1976 in Harajuku te Tokio. Oorspronkelijk was Beams een Amerikaanse lifestylewinkel.

Lire plus

Big Ones

Big Ones is in the real estate business operating in the centre of Tokyo , Shibuya. This is the 3rd season for Big Ones to support STVV. Not only their main business, they are actively challenging in art and apparel. Their approach as a company can teach us a lot to move forward as a club.

Lire plus

Coca-Cola

The Coca-Cola Company is sinds 1893 als handelsmerk geregistreerd. Inmiddels is het logo & de flessen samen een wereldwijd icoon voor de Amerikaanse levensstijl.

Cordeel Group NV

Cordeel Group NV is een volledig onafhankelijk familiebedrijf met 1.600 medewerkers en een omzet van 650 miljoen. Onze roots liggen in België en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een Europese speler van formaat. We zijn bouwers in hart en nieren.

FORD MORREN MOTOR DIEST & ST TRUIDEN

Auto’s zitten in het DNA bij de familie Morren en dit sinds 1929. Dus bijna 100 jaar met daarenboven het familiale karakter en vooral professionele medewerkers met jaren ervaring ontvangen jullie graag met de glimlach! ONE TEAM. ONE GOAL. ONE SERVICE.

Hillewaere Verzekeringen

Jupiler

“Mannen weten waarom” Jupiler produceert het alombekende Belgisch pilsbier in de brouwerij van piedboeuf. De stier van Jupiler staat bekend als grote sportsponsor in het Belgische voetbal.

Macron

Macron is een toonaangevend Europees bedrijf in de productie en verkoop van sportkleding en is actief in vier hoofddomeinen: teamwear - sportkleding en accessoires voor teamsporten (voetbal, rugby, basketbal, volleybal, honkbal, handbal, zaalvoetbal, hardlopen).

Lire plus

Mercedes Claes & Zonen

Bij Claes & Zonen hechten we zeer veel belang aan een professionele klantenservice mét een persoonlijke en menselijke aanpak. Deze visie vinden we ook al 15 jaar terug in ons partnership met STVV.

Pauli Beton

NV Pauli Beton is een producent van vloerelementen (welfsels) in gewapend beton en voorspanbeton. Sinds 1954 produceert de firma Pauli metselstenen.

Sakura Guild Games

Sint-Truiden

Tecra

Tecra Corporation houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop, verhuur en bouw van vastgoed, ook over de oceaan en voornamelijk in centraal Azië waar vele Japanse bedrijven naar uibreiding zoeken. Ze staan gekend voor hun mooie designs en hun uitstekende supervisie.

Van Mossel

Van Mossel is een vaste waarde binnen de autoverkoop in Limburg. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze de behoefte van hun klanten perfect inschatten en gepaste mobiliteitsoplossingen aanbieden.

World Expo 2025 Osaka/Kansai

Een wereldtentoonstelling is een evenement dat mensen en innovaties uit de hele wereld samenbrengt in een poging om problemen van de mensheid op wereldschaal aan te pakken. Zal de Expo 2025 in Osaka, Kansai de internationale gemeenschap terug naar Japan brengen.

Lire plus