CEO dhr Bert Lantin verwelkomen we als nieuwe partner van STVV Youth. Investeren in de toekomst van STVV en het ontwikkelen van nieuwe talenten.

Sinds 2002 helpt Besco ziekenhuizen, zorginstellingen, mutualiteiten & verzekeraars. Door efficiënte databases, softwareoplossingen op maat en praktijkgerichte opleidingen maken we complexe administratie, nomenclatuur, tarifering, geneesmiddelen en implantaten transparant en eenvoudig.

Besco Portal is een innovatief medisch softwareplatform dat helpt bij de administratie rond nomenclatuur, tarificatie en administratie.

In 2007 verbreedde Besco haar scope. “Als verlengstuk van de analyses in vele ziekenhuizen waar de we optimalisatie van de werking van de CSA begeleidden, ontwikkelden we SteMaTo.

Met het softwareprogramma SteMaTo loopt de organisatie binnen uw Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) perfect. Besco ontwikkelde deze Sterilisation Management Tool specifiek voor de track & trace van medische instrumenten.

Als dienstverlener van – hoofdzakelijk – het operatiekwartier krijgt u elke dag te maken met heel wat uitdagingen. Het aantal ingrepen in ziekenhuizen stijgt en het instrumentarium bij operaties breidt almaar uit. Een gestructureerde tracering vanuit de Centrale Sterilisatie Afdeling is dan ook essentieel. Zo investeert u in de veiligheid van uw patiënten én verlaagt u de kosten in uw ziekenhuis.

Meer info www.besco.be

Besco

Aardbruggenstraat 81

3570 Alken