It’s T-Time

STVV lanceert opmerkelijke rubriek op social media

video

STVV lanceert vandaag een opmerkelijke nieuwe rubriek op social media: T-Time. In deze rubriek beantwoordt CEO Takayuki Tateishi in alle openheid één van de meest prangende supportersvragen van het moment.

In Haspengouw zijn we heel direct. We zijn het gewoon om onze mening te zeggen en rechtuit onze vragen te stellen. Daarom bieden we onze supporters de nodige inspraak. Zo organiseerden we vorig jaar onze eerste Fanconferentie, waarop elke abonnee zijn/haar vraag persoonlijk aan onze CEO kon stellen. Dit jaar breien we niet alleen een vervolg aan deze Fanconferentie – in de week voor de competitiestart vindt de tweede editie plaats – we gaan ook de dialoog aan via social media. In de maandelijkse rubriek T-Time zal mijnheer Tateishi stilstaan bij een thema dat leeft bij onze supporters”, aldus brand manager Bert Stas.

T(ea) Time

“De naam T-Time verwijst enerzijds naar een theemoment. Mijnheer Tateishi praat ontspannen, met een typische thee in de hand. Daarvoor heeft hij zelfs een authentieke Japanse theepot laten overvliegen”, verklapt communicatiemedewerker Simon Hallet. “Anderzijds spreken de collega’s onze CEO ook aan met de roepnaam ‘mr. T’. Daarom vonden we dit een toepasselijke naam voor onze rubriek.”

Hart op de tong

CEO Tateishi is alvast blij met het initiatief. “We zijn intussen al een hele tijd in Sint-Truiden en doen er alles aan om ons in te leven in de lokale gemeenschap. Het is duidelijk dat onze supporters het hart op de tong hebben. Heel veel supporters spreken onze medewerkers aan, mailen, bellen met vragen. Binnen het team zullen we elke maand één thema selecteren en daarbij stilstaan. Dit is voor mij dan ook één van de manieren om de hand uit te steken naar de Haspengouwers, zodat iedereen zich blijft vereenzelvigen met onze mooie club.”

Bekijk de video op Youtube: https://youtu.be/LeivulRAwBc