Klink op 100 jaar met de STVV-gin

Een-tweetje tussen STVV en Brouwerij & Distilleerderij Wilderen

video

Het 100-jarig bestaan van STVV is één langgerekt feest: al van bij de start van het seizoen staan we stil bij ons eeuwfeest. Het nieuwste initiatief? De STVV-gin.

Ons jubileum vieren we dit jaar tijdens elke thuiswedstrijd. Maar wil je ook thuis, op de werkvloer of bij vrienden eens klinken op deze historische verjaardag? Dan kan dat, met de STVV-gin.

De STVV-gin wordt een limited edition, waarvan er exact 1.000 flessen beschikbaar zijn. Voor deze speciale gelegenheid steekt Brouwerij & Distilleerderij Wilderen uitzonderlijk haar Double You Gin in een speciaal design. Deze gin is de enige wereldwijd die ooit bekroond werd met de Diamond Award van het International Taste Institute.

Het is de allereerste keer dat dit paradepaardje een ander jasje krijgt. De fles straalt niet alleen de 100-jarige geschiedenis van de Kanaries uit, aan elke fles zijn ook twee accijnszegels bevestigd. Deze geven je recht op een rondleiding voor twee personen en een consumptie bij Brouwerij Wilderen.

Lanceringsactie: gin & Gent

De prijs per fles bedraagt 49,5 euro. Wil je deze exclusieve gin bemachtigen? Dat kan op verschillende manieren:

- De STVV-gin is verkrijgbaar in de Fanshop (de openingsuren vind je hier)

- Als je minstens 6 flessen bestelt, kan je jouw bestelling online plaatsen. In dit geval leveren we de flessen bij jouw thuis / op jouw bedrijf.

P.S. De snelle beslissers genieten bovendien van de lanceringsactie: als je jouw fles(sen) voor 30 januari bestelt, krijg je er een vrijkaart voor STVV – AA Gent (1 februari op Stayen) bovenop.