De Europe Play-Offs gaan komend weekend van start. STVV treft KVC Westerlo voor een herhaling van de jubileummatch. Met een programma zo gevuld als het betere paasei nodigt STVV al haar fans uit om mee te komen supporteren en zo de eerste punten van de eindronde thuis te houden.

Paaseierenraap in de FruitValley voor de allerjongsten

De ochtendstond heeft paaseitjes in de mand. Vanaf 11u00 kunnen kinderen t.e.m. de leeftijd van 12 jaar hun speurneus bovenhalen op zoek naar de lekkerste chocolade. Zeppyfun zorgt voor randanimatie met springkastelen. Dit alles vindt plaats op een steenworp van onze heilige grond. De zomerbar van de FruitValley wordt omgetoverd tot een kinds paradijs.

Pasen op Stayen

‘s Avonds luiden de paasklokken boven Stayen voorafgaand aan STVV – KVC Westerlo. Terwijl onze Kanaries zich opmaken voor een nieuw geel-blauw duel tegen de Kemphanen deelt onze paashaas eitjes uit aan de jonge Binkies in het stadion.

In de tribunes liggen er bovendien extra prijzen voor het rapen. De club voorziet 10 gouden eieren, verspreid over tribune Oost, Noord én West, met een leuke verrassing binnenin. Kom jij in het bezit van een gouden ei? Volg dan de aangegeven instructies en start de paasvakantie met een leuke beleving voor de kinderen.

Tot zondag op Stayen, Kanaries!