VOORBESCHOUWING CERCLE BRUGGE - STVV

Springen we over Cercle in het klassement?

Op 15 april om 18u15 nemen de Kanaries het in de voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie op tegen Cercle Brugge in het Jan Breydel Stadion. Onze coach Hollerbach zit zijn laatste dag schorsing uit en daarom maakt Sil Rouvrois zijn debuut als hoofdcoach.

We vroegen Sil Rouvrois voor een korte reactie: "Heb hier ongelooflijk veel zin in! Die motivatie zullen we als ploeg ook doortrekken op het veld. Ik wil in elke actie intensiteit zien. Maar intensiteit vragen is ook intensiteit geven. Ik ben de coach (Bernd Hollerbach) en club ook heel dankbaar. Vertrouwen...dat is er ook in de ploeg na de zege van vorige week. Ook dat moeten we morgen uitstralen op het veld."

Na de galamatch tegen Oostende zullen onze Kanaries er alles aan doen om ook buitenhuis te winnen. In deze wedstrijd maakt Olivier Dumont de 5-0 en is hiermee de jongste Belg die als invaller tot scoren kwam namens de Truienaren sinds 2008. 

STVV rekent natuurlijk op het nummer 91. Bruno (17 goals) heeft nog maar één doelpunt nodig om de STVV-speler met de meeste treffers in een Jupiler Pro League-seizoen te worden deze eeuw, nu deelt de aanvaller die eer nog met Yuma Suzuki. Daarnaast wist Gianni 5 keer te scoren in de laatste 3 competitiematchen.

Vorig seizoen wisten we in Jan Breydel te winnen dus geel-blauw hoopt dit kunstje nog eens over te doen en hiermee boven Cercle komen te staan in het klassement.