GIANT KILLERS KLAAR VOOR MIDWEEKSE STRIJD

Club Brugge is de volgende uitdager van STVV in de Jupiler Pro League: een prachtige affiche op een doordeweekse donderdagavond. Doen we onze bekerstunt nog eens over of haalt blauw-zwart het?

De trainerswissel bij Club bracht nog niet het gewenste effect. Dat er een kentering nodig is bij de uittredend kampioen is wel zeker: Club Brugge wist geen van de laatste vijf Jupiler Pro League-matchen te winnen (drie gelijke spelen, twee verliespartijen). De Bruggelingen kunnen de eerste titelhouder sinds 1992 worden die zes wedstrijden op rij niet weet te winnen in de hoogste klasse. De huidige recordhouder is ... Club Brugge . 

Maak je borst maar nat, Scott Parker. STVV is momenteel een moeilijk in te nemen vesting: STVV behaalde twee clean sheets in de laatste drie thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League, meer dan in de voorgaande negen matchen op eigen veld in 1A (1).

Ook aanvallend heeft STVV de smaak te pakken. Gianni Bruno was direct betrokken bij zes doelpunten in zijn laatste zes wedstrijden in de Jupiler Pro League. Bovendien heeft diezelfde Bruno in de mot hoe je Mignolet kan vloeren: tijdens de bekerwedstrijd in Brugge vond hij twee keer de weg naar doel.

Ticketinfo via deze link.