Op zondag 5 maart (13u30) spelen we de match van het jaar: de derby tegen KRC Genk.

Jong en oud, sportclubs en bedrijven, gezinnen en fanatieke die hards: heel Haspengouw verzamelt op Stayen, om de geel-blauwe kleuren te tonen tijdens deze Limburgse topper. 10.000 vlammen, één vuur!

Wil je deze klassieker graag bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze twee manieren:

  1. Koop jouw tickets online

Hiervoor kan je terecht op onze ticketpagina

  • Om online tickets te bestellen heb je een MijnSTVV account nodig. Heb je nog geen account? Geen nood, maak er hier snel één aan en volg de richtlijnen. Lukt het niet om een account aan te maken? Bel dan gerust naar 011 / 58 69 80 of stuur een mailtje naar fanshop@stvv.com. Sven, Greet en Jarno helpen je graag verder.
  • Bestel je voor het eerst jouw kaarten? Dan vind je de nodige tips in onze bijhorende FAQ
  1. Schaf je een ticket aan in de STVV-fanshop

De openingsuren en de locatie van onze fanshop vind je hier.

Opgelet: Omdat de zogenaamde ‘combiregeling’ van kracht is, moeten onze loketten gesloten blijven op de dag van de wedstrijd. Je kan dus enkel tickets in voorverkoop aankopen: in de fanshop tot uiterlijk zaterdag 4 maart om 17u00, online tot uiterlijk 4 maart om 24u00.

Enkele aandachtspunten

  • De Pro League vraagt ons om de naam, voornaam en geboortedatum in in te geven van alle personen waarvoor je een ticket koopt. Bestel je tickets in de fanshop? Breng dan best een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens de wedstrijd. 
  • De veiligheidsmaatregelen voor onze thuiswedstrijden - welke zaken mag je (niet) mee in het stadion nemen? - vind je in onze FAQ

> Reserveer jouw tickets voor STVV – Genk