Op zondag 23 april (18u30) ontvangen onze Kanaries stamnummer 1 op Stayen: STVV – Antwerp is een prachtige affiche om de reguliere competitie af te sluiten. Na afloop van deze wedstrijd vieren we het (reguliere) seizoenseinde met een spetterend feest.

Bovendien leggen we onze vrouwelijke supporters extra in de watten: naar aanleiding van de Ladies Night krijgen dames gratis toegang en voorzien we een mooi randprogramma (met o.a. aperitief bij onthaal, leuke animatie en de verkiezing van Mister STVV).

Wil je deze wedstrijd graag bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze drie manieren:

  1. Koop jouw tickets online

Hiervoor kan je terecht op MijnSTVV

- Heb je nog geen MijnSTVV account? Geen nood, maak er hier snel één aan en volg de richtlijnen. Lukt het niet om een account aan te maken? Bel dan gerust naar 011 / 58 69 80 of stuur een mailtje naar fanshop@stvv.com. Sven, Greet en Jarno helpen je graag verder.  

- Bestel je voor het eerst jouw kaarten? Dan vind je de nodige tips in onze bijhorende FAQ

  1. Schaf je een ticket aan in de STVV-fanshop

Tickets zijn ook verkrijgbaar in de fanshop. De openingsuren en de locatie van onze fanshop vind je hier.

  1. Begeef je naar de loketten

Aangezien er geen combiregeling van kracht is, zullen de loketten op de wedstrijddag geopend zijn vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd (17u00). Aan de loketten kan je zowel cash als met bancontact betalen.

Enkele aandachtspunten
- De Pro League vraagt ons om de naam, voornaam en geboortedatum in in te geven van alle personen waarvoor je een ticket koopt. Bestel je tickets in de fanshop? Breng dan best een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens de wedstrijd. 

- De veiligheidsmaatregelen voor onze thuiswedstrijden - welke zaken mag je (niet) mee in het stadion nemen? - vind je in onze FAQ

> Bestel jouw tickets voor STVV – Antwerp