TICKETINFO STVV - RFC SERAING

Op zaterdag 18 maart (18u15) neemt STVV het op tegen Seraing. 

Voor aanvang van deze wedstrijd zetten we de spotlights op de toekomst van STVV: onze jeugdspelers. Want voor de aftrap stellen we alle jonge talenten voor aan Stayen.

Wil je deze wedstrijd graag bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze drie manieren:

  1. Koop jouw tickets online

Hiervoor kan je terecht op onze ticketpagina  vanaf maandag 6 februari 

- Heb je nog geen MijnSTVV account? Geen nood, maak er hier snel één aan en volg de richtlijnen. Lukt het niet om een account aan te maken? Bel dan gerust naar 011 / 58 69 80 of stuur een mailtje naar fanshop@stvv.com. Sven, Greet en Jarno helpen je graag verder.  

- Bestel je voor het eerst jouw kaarten? Dan vind je de nodige tips in onze bijhorende FAQ

  1. Schaf je een ticket aan in de STVV-fanshop

Op woensdag 8 februari start de verkoop ook in de fanshop. De openingsuren en de locatie van onze fanshop vind je hier.

  1. Begeef je naar de loketten

Aangezien er geen combiregeling van kracht is, zullen de loketten op de wedstrijddag geopend zijn vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd (16u45). Aan de loketten kan je zowel cash als met bancontact betalen.

Enkele aandachtspunten
- De Pro League vraagt ons om de naam, voornaam en geboortedatum in in te geven van alle personen waarvoor je een ticket koopt. Bestel je tickets in de fanshop? Breng dan best een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens de wedstrijd. 

- De veiligheidsmaatregelen voor onze thuiswedstrijden - welke zaken mag je (niet) mee in het stadion nemen? - vind je in onze FAQ