Ticketinfo STVV – RSC Anderlecht

12 juillet 2023

Speeldag 2 - Jupiler Pro League

Ticketing

video

Op zondag 13 augustus (13u30) staat de tweede topaffiche van dit seizoen op het programma. Die namiddag ontvangen we de Brusselse trots RSC Anderlecht.

Voor de wedstrijd kan je opwarmen in het Fandorp aan de parking van Tribune Oost (voor iedereen toegankelijk). En na affluiten pakken we uit met een sixties-party – met live-optreden - in de Rvue.

Wil je deze historische kraker graag bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze twee manieren:

1. Koop jouw tickets online

Hiervoor kan je terecht op onze officiële ticketpagina

- Om online tickets te kopen heb je een MijnSTVV-account nodig. Heb je nog geen account? Geen nood, maak er hier snel één aan en volg de richtlijnen. Lukt het niet om een account aan te maken? Bel dan gerust naar 011 / 58 69 80 of stuur een mailtje naar fanshop@stvv.com. Sven, Greet en Jarno helpen je graag verder.  

- Bestel je voor het eerst jouw kaarten? Dan vind je de nodige tips in onze bijhorende FAQ

2. Schaf je een ticket aan in de STVV-fanshop

Tickets zijn ook verkrijgbaar in de fanshop. De openingsuren en de locatie van onze fanshop vind je hier.

Opgelet: Omdat de zogenaamde ‘combiregeling’ van kracht is, moeten onze loketten gesloten blijven op de dag van de wedstrijd. Je kan dus enkel tickets in voorverkoop aankopen: in de fanshop tot uiterlijk zaterdag 12 augustus om 17u00, online tot uiterlijk 12 augustus om 24u00.

Enkele aandachtspunten

- De Pro League vraagt ons om de naam, voornaam en geboortedatum in in te geven van alle personen waarvoor je een ticket koopt. Bestel je tickets in de fanshop? Breng dan best een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens de wedstrijd. 

- De veiligheidsmaatregelen voor onze thuiswedstrijden - welke zaken mag je (niet) mee in het stadion nemen? - vind je in onze FAQ

> Reserveer jouw tickets voor STVV – Anderlecht