Durf Dromen met STVV

Abonnementscampagne 2024-2025

video

Durf Dromen. Met die boodschap schiet STVV haar abonnementencampagne op gang. ’23 – ‘24 was een droomseizoen: oogstrelend combinatievoetbal, de doorbraak van heel wat youngsters en de jubileumwedstrijd tegen Westerlo als absoluut hoogtepunt. Komend seizoen durven we verder dromen, zowel op het veld als ernaast.

Op het veld realiseerden heel wat spelers dit seizoen hun jongensdroom. We genoten met volle teugen van nieuwe talenten zoals Smets, Suzuki, Van Helden, Vanwesemael, Steuckers, Fujita en Delorge. En ervaren klasbakken als Koïta en Ito zorgden voor de kers op de taart. Volgend seizoen brengen we opnieuw een aantrekkelijke ploeg tussen de lijnen, die de topclubs een jaar lang het vuur aan de schenen wil leggen.

Naast het veld gaan we voor de best mogelijke fanbeleving. Aan feest geen gebrek dit jaar. Volgend jaar voegen we daar nog een dimensie aan toe: STVV koestert de ambitie om komend seizoen de meest kindvriendelijke club van België te worden.

Voordelen als abonnee

Naar goede gewoonte is STVV één van de clubs die het meeste voordelen aan haar abonnees biedt. Dat is ook komend seizoen het geval.

Als abonnee krijg je:

  • 3 edities van het Kanariemagazine
  • 10 euro tegoed op je cashless kaart
  • toegang tot de fanconferentie, waarop je rechtstreeks in gesprek kan gaan met CEO Tateishi
  • een bonnenboekje
  • 4 gratis tickets om vrienden en familie mee te nemen naar een wedstrijd
  • toegang tot de Europe Play-Offs

De wildste wensen van de Early Canaries

Iedereen die zijn abonnement verlengt voor 4 juni 2024, geniet bovendien van de extra ‘Early Canary’-voordelen:

  • Enerzijds nodigen we je uit voor de openingsreceptie tijdens de eerste trainingsweken
  • Anderzijds krijg je de kans om jouw grootste supportersdroom te realiseren. Droom je ervan om deel te nemen aan het trainingskamp van de eerste ploeg? Uit eten te gaan met jouw favoriete Kanarie? Of voor één keer stadionspeaker te zijn? Deel jouw wildste wens met ons, want elke thuiswedstrijd maken we een droom van een abonnee waar.
  • Durf dromen: geloof in onze club, in onze stad en in onze toekomst.

P.S. Heb je nog vragen? Bezoek dan de FAQ-pagina of neem contact op met de Fanshop.