Niet alleen partner van het eerste uur bij onze Kanaries. De familie Pauli nam de beslissing om STVV Youth toe te voegen aan het hernieuwde partnership. Pauli Beton is vanaf nu ook te zien op de kledij van STVV YOUTH.

Pauli Beton is een producent van vloerelementen (welfsels) in gewapend beton en voorspanbeton.

Pauli Beton is tevens fabrikant van betonmetselstenen, lichte metselstenen, samengesteld uit LIAPOR (geëxpandeerde kleikorrel), natuurlijke granulaten en cement.

Sinds 1954 produceert de firma Pauli metselstenen, eerst in Munsterbilzen, en sinds 1980 op het industrieterrein van Hoeselt. Met deze verhuis kon volop geïnvesteerd worden in de automatisatie van de productie, en de centralisatie van alle productielijnen op één site.

In 2003 heeft de tweede generatie het roer overgenomen, en zowel het assortiment als het productieproces verder toekomstgericht uitgebouwd.

In 2012 is een nagelnieuwe fabriek in gebruik genomen voor de productie van voorgespannen vloerelementen, zodat Pauli Beton met een ruim assortiment betonproducten tegemoet kan komen aan de eigentijdse vraag van de bouwmarkt in de Benelux

Meer informatie op www.paulibeton.be

Pauli Beton

Industrielaan 19

3730 Hoeselt