STVV PAST PROGRAMMA AAN VOOR EINDESEIZOENSKRAKER TEGEN ANTWERP

LADIES NOON VOOR DE DAMES, FANTOOG EN LUIK-BASTENAKEN-LUIK VOOR DE HEREN

SINT-TRUIDEN, 19 april 2023 – Zondag brandt de hel van Stayen voor een laatste keer dit seizoen, wanneer STVV Antwerp ontvangt. Begin deze week vervroegde de kalendercommissie op de valreep het aanvangsuur naar 13u30. Daarom zetten de Kanaries een aangepast programma op poten: de dames worden verwend tijdens een Ladies Noon, de heren kunnen opwarmen aan de centrale fantoog én de laatste kilometers van Luik-Bastenaken-Luik meepikken. Een after party in elke tribune vormt het slotakkoord. 

De jongste jaren groeide een nieuwe traditie bij STVV: de ultieme thuiswedstrijd is gewoontegetrouw een kraker, waarbij Stayen nog één keer volstroomt. Dit jaar is dat niet anders: voor de komst van titelpretendent R. Antwerp FC – aanstaande zondag - is de kaap van de 7.000 tickets al even gerond. De Kanaries maken er een heuse eindsprint van, en lanceerden daarom ook een speciale video via social media.  

Ladies Night wordt Ladies Noon 

Om het spannend te houden, had de Pro League nog een veelbesproken verrassing in petto: de kalendercommissie besliste begin deze week om het aanvangsuur te vervroegen van 18u30 naar 13u30.  

Die plotse beslissing noopt de Kanaries om de wedstrijdomkadering te herbekijken. “In eerste instantie hebben we alle supporters ondersteund die omwille van het vervroegde aanvangsuur de wedstrijd niet konden bijwonen. Daarnaast schakelden we dadelijk op vlak van events. Zo doopten we onze Ladies Night om tot Ladies Noon – powered by Bellapierre. 500 dames zullen zich vanaf 11u30 in de watten laten leggen door onze partners en aansluitend de wedstrijd volgen vanop de VIP-tribune”, legt brand manager Bert Stas uit.  

Fantoog op Tiensesteenweg opnieuw geopend

STVV denkt uiteraard ook aan de mannelijke Binken op zondag: “Voor de wedstrijd opent de fantoog aan de Tiensesteenweg opnieuw de deuren. Deze toog - ter hoogte van de ingang van Parking Oost - is toegankelijk voor alle supporters vanaf 11u30. Net zoals dat in aanloop naar de sfeervolle derby tegen Genk het geval was”, weet manager wedstrijdorganisatie Sven Menten.  

Na de wedstrijd barst een eindeseizoensfeest los: “Na affluiten kan iedereen de finale van wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik volgen op de tv-schermen in de respectievelijke tribunes. Daarna is er zowel in de Rvue (DJ Annick Vansichem flankeert DJ Mellemans) als in de Oost- (DJ Luc) en Noord-tribune (waar STRVN B2B RBBN voor de nodige beats zorgt) een after party. Het geel-blauwe legioen is klaar om nog een laatste keer alles te geven. Laten we onze Kanaries naar een ultieme stunt schreeuwen”, besluiten Sven en Bert.  

Combi 

Voor STVV – Antwerp geldt een combiregeling. Dit betekent dat je tickets voor deze ultieme thuiswedstrijd enkel in voorverkoop kan aankopen: in de fanshop tot uiterlijk zaterdag 22 april om 17u00 of via https://stvv.roboticket.com tot uiterlijk 22 april om 23u59. De loketten moeten gesloten blijven op de dag van de wedstrijd