STVV strikt Belgische routinier

Bruno Godeau versterkt Truiense verdedigingsgordel

Godeau

Transfer

video

STVV bouwt naarstig verder aan haar ploeg voor komend seizoen. Nadat ze eerder al de komst van de Japanse magiër Ito aankondigden, maken de Kanaries vandaag de transfer van de ervaren Bruno Godeau bekend.

De voorbije seizoenen was de verdediging van STVV een moeilijk in te nemen vesting. Die lijn willen de Kanaries doortrekken, met de komst van routinier Bruno Godeau.

De 31-jarige Belg is een linksvoetige centrale verdediger, die bij Zulte-Waregem, KVC Westerlo, KV Oostende, Moeskroen en KAA Gent al aan 230 wedstrijden kwam in de Jupiler Pro League.

“Godeau kent de Belgische competitie als zijn broekzak”, vertelt sportief directeur Andre Pinto. "Bruno heeft gestalte, is sterk in de duels en beschikt over een meer dan degelijke techniek. Kortom, het is een solide verdediger. Bovendien kan hij als ervaren speler onze jonge talenten coachen.”

"Ik ben erg blij om bij STVV te tekenen, en helemaal klaar om mijn schouders onder deze ploeg te zetten: samen gaan we mooie prestaties neerzetten en resultaten behalen voor onze vurige fans.“, aldus de kersverse Kanarie Godeau.