Ticketinfo STVV - Standard de Liège

July 3, 2023

Speeldag 1 - Jupiler Pro League

Ticketing

video

Op zondag 30 juli (19u15) trappen we ons jubileumseizoen op gang. STVV – Standard is de openingsaffiche van een historisch seizoen, waarin we een jaar lang onze 100ste verjaardag vieren.

Voor de wedstrijd kan je opwarmen in het Fandorp aan de parking van Tribune Oost (voor iedereen toegankelijk) en openen we het jubileumseizoen '100 jaar STVV' met een ceremonie op het veld. Na de aftrap pakken we uit met een klassieke after-party in de Rvue.

Wil je deze klassieker graag bijwonen? Bestel dan jouw ticket op één van deze twee manieren:

1. Koop jouw tickets online

Hiervoor kan je terecht op onze officiële ticketpagina

2. Schaf je een ticket aan in de STVV-fanshop

Tickets zijn ook verkrijgbaar in de fanshop. De openingsuren en de locatie van onze fanshop vind je hier.

Opgelet: Omdat de zogenaamde ‘combiregeling’ van kracht is, moeten onze loketten gesloten blijven op de dag van de wedstrijd. Je kan dus enkel tickets in voorverkoop aankopen: in de fanshop tot uiterlijk zaterdag 29 juli om 17u00, online tot uiterlijk 29 juli om 24u00.

Enkele aandachtspunten

  • De Pro League vraagt ons om de naam, voornaam en geboortedatum in in te geven van alle personen waarvoor je een ticket koopt. Bestel je tickets in de fanshop? Breng dan best een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens de wedstrijd.
  • De veiligheidsmaatregelen voor onze thuiswedstrijden - welke zaken mag je (niet) mee in het stadion nemen? - vind je in onze FAQ

> Reserveer jouw tickets voor STVV – Standard