De transfermarkt is geopend, en niet alleen op sportief vlak: want STVV zoekt naar een gerichte versterking voor haar communicatieteam.

Ben je geboeid door marketing & communicatie? Wil je deel uitmaken van een internationaal en dynamisch team? En popel je om te proeven van de unieke voetbalsfeer bij eersteklasser STVV? Dan kan jij onze nieuwe communicatiemedewerker worden.

Ons scoutingsteam is op zoek naar een content creator die:

  • Vertrouwd is met social media, beheer van websites en digitale nieuwsbrieven
  • Visuele content creëert die onze supporters weet te prikkelen (uitgebreide kennis van foto/video bewerkingsprogramma's van Adobe Creative)
  • Het resultaat van onze communicatieacties helpt meten, als basis voor een verdere analyse

Werken bij STVV

Jobinhoud is natuurlijk belangrijk. Maar natuurlijk wil je ook graag weten in welke omgeving je terechtkomt. Wel:

  • Jouw kantoor ligt in het mythische voetbalstadion Stayen. Werken met zicht op de heilige grasmat, alle nodige faciliteiten (supermarkt, horeca, …) in de buurt en lunchen in het zonnetje op Tribune Noord … wie kan dat nog zeggen?
  • Je bent actief binnen een internationale organisatie, waar Belgische en Japanse collega’s samen aan de toekomst van STVV bouwen
  • Je werkt voor een voetbalclub op het allerhoogste niveau in België, binnen een typische sportieve atmosfeer

Pas jij in ons team?

Teamgevoel maakt het verschil bij STVV. Op en naast het veld. Voor deze vacature zijn we daarom op zoek naar een ondernemende, betrouwbare en positieve ploegmaat.

We verwachten dat je:

  • Een plantrekker bent, die zelfstandig kan werken
  • Trends volgt en met eigen ideeën op de proppen durft te komen, zodat we origineel zijn in alles wat we doen
  • e professioneel kan uitdrukken in het Engels en het Nederlands (Frans begrijpen en spreken is een pluspunt)

Solliciteren

Voor deze gevarieerde job bieden we een loon in functie van jouw ervaring en competenties. Stuur dus gerust jouw CV en een korte motivatiebrief naar magalie.brebels@stvv.com, dan nodigen we je graag uit om verder kennis te maken.

Vragen in verband met de vacature? Contacteer jouw collega’s in spe Simon Hallet (simon.hallet@stvv.com) of Bert Stas (bert.stas@stvv.com of + 479 64 60 20).