Op 18 maart krijgt Stayen een primeur: voor aanvang van de wedstrijd STVV – Seraing organiseert Moeder Kanarie namelijk de allereerste voetbalcantus uit de geschiedenis van het Belgische voetbal.

Wat?

Het idee is simpel: we drinken samen een pintje en zingen voetballiedjes, onder aanvoering van de ervaren cantusorganisatoren van studentenvereniging Moeder Kanarie. Van ‘Singing for Sintruin’ tot ‘You’ll never walk alone’: voorkennis of cantuservaring is geen vereiste ;)

Wanneer en waar?

De cantus vindt plaats in de kantine van Tribune Noord op Stayen. We spreken af om 16u en cantussen van 16u15 tot 17u15. Daarna is er tijd om een hapje te eten of je aan de toog verder voor te bereiden op de aftrap.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Het aantal deelnemers is wel beperkt tot 100 personen. De deelnameprijs bedraagt 20 euro voor niet-abonnees (drankverbruik tijdens de duur van de cantus + inkomticket wedstrijd in Tribune Noord) & 10 euro voor abonnees (drankverbruik tijdens de cantus). 

Inschrijven

Belangrijk: jouw inschrijving is pas compleet als je je registreert via deze link én een betalingsbewijs verstuurt naar info@stvv.com. Hieronder kan je de betalingsgegevens terugvinden.

STVV NV
BNP Paribas Fortis
BE40 0016 6537 0263
xx,xx EUR
Opmerking: Naam & Voornaam – 1 x Cantus.

Wil je deelnemen?

> Meld je hier aan voor de voetbalcantus