Voor alle geel-blauwe vaders

June 8, 2023

Zondag is het Vaderdag. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Of wil je jouw kind(eren) inspireren met een subtiele cadeautip? Bekijk dan onze geel-blauwe suggesties hieronder.

video

Scoren met STVV

De eerste zomerzon is ideaal om samen een balletje te trappen. Of het nu in de tuin of op een lokaal pleintje is: met de STVV-bal scoor je altijd en overal voor de Kanaries.

> Bestel de STVV-bal

Shirt als herinnering

Natuurlijk kan er niks op tegen een avondje Stayen. Mis je de sfeer van onze thuiswedstrijden? Een shirt is een mooi aandenken aan het voorbije seizoen.

> Dit zijn de laatste beschikbare shirts

Elke dag Kanarie

Hoewel er momenteel geen wedstrijden zijn, kan je jouw liefde voor STVV nog elke dag tonen. In onze lifestyle-collectie vind je verschillende t-shirts waarmee je jouw STVV-gevoel ook in het tussenseizoen kan uitdragen. De populairste shirts? Dat is de hoodie in het blauw met voetbalvolkvuurcirkel en de T-shirt in gebroken wit met voetbalvolkvuur.

> Bekijk de t-shirts & hoodies

Het ultieme Vaderdagcadeau? Dat is natuurlijk een abonnement. Met jouw seizoenskaart geniet je een heel jaar lang van alle hoogtepunten tijdens ons 100-jarig bestaan.

> Dit zijn de abonnementsformules voor komend seizoen