Wolke en Kahveh delen gezonde lunchpakketten uit op school

September 5, 2023

STVV ambassadeur van Brood(doos)nodig

video

Heel wat blije kindergezichtjes in de Sint-Jan Berchmansschool vanmiddag. Kersverse aanwinst Kahveh Zahiroleslam en routinier Wolke Janssens verrasten de studenten van deze school tijdens de middagpauze namelijk met een gezond lunchpakket. De actie kadert in het project Brood(doos)nodig, dat als doel heeft dat elke leerling met een gevulde en gezonde brooddoos naar school kan gaan.

Het lokaal bestuur Sint-Truiden, vzw Enchanté en STVV slaan de handen in elkaar om het project Brood(doos)nodig in Sint-Truiden uit te rollen. Brood(doos)nodig pakt de problematiek van de lege brooddozen aan. Want als leerlingen met honger op de schoolbanken zitten, dan heeft dat een negatieve impact op de schoolprestaties en het welzijn van het kind.

Wolke en Kahveh op bezoek

STVV is ambassadeur van het project. Daarom deelden aanvaller Kahveh Zahiroleslam en verdediger Wolke Janssens vanmiddag gezonde lunchpakketten uit aan de scholieren van de Sint-Jan Berchmansschool. Heel wat in het geel en blauw gehulde leerlingen maakten van de gelegenheid gebruik om op de foto te gaan met hun helden. De handtekening van de Kanaries kregen ze er met de glimlach bij.

Het belang van voeding

STVV wil - samen met de stad en de organisaties in het middenveld - een motor van maatschappelijke verandering in Groot-Haspengouw zijn. “STVV is meer dan een voetbalploeg. Door deze hartverwarmende actie te ondersteunen, bouwen we als club mee aan een regio waar iedereen zorgt voor elkaar. Voeding is levensbelangrijk voor de fysieke en mentale ontwikkeling. Dat geldt voor onze spelers, maar zeker ook voor alle schoolgaande kinderen. Daarom ondersteunen onze spelers deze actie graag”, vertelt Bert Stas (brand manager bij STVV).